Čeština (Česká republika)GermanEnglish (United Kingdom)Polish (Poland)

Links

Kontakty

Server

Alle Texte und Bilder befinden sich im Eigentum der einzelnen Autoren und verboten ist, ohne ihre
Zustimmung in irgendeiner Weise verbreiten oder zu veröffentlichen

jeseniky.org , moravskehory.com , jesenicko.biz , sumpersko.eu optimiert für: 1024x768 und höher, IE 5,0

Copyright Němčík design
2003 - 2008 Alle Rechte vorbehalten


Support: Kraliq 2005

Erstellt in Joomla!

PageRank



Program kultury v Šumperku na únor 2012 PDF Drucken E-Mail
Geschrieben von: Dům kultury Šumperk   
SATURDAY, 04. FEBRUARY 2012 09:57
Share

logosumperk.jpgPondělí 6. února od 19 h v klášterním kostele
MINQUET QUARTET
Zahajovací koncert 39. ročníku festivalu ŠUMPERSKÉ PRELUDIUM.  Posluchačům se na úvod představí vynikající smyčcové kvarteto z Německa, které je mj. laureátem soutěže ARD Mnichov.   Držitelé karty Klubu přátel Klasika Viva získávají slevu 20 Kč ze vstupného.
Vstupné 100 Kč

Sobota 11. února od 19.30 h ve velkém sále
PLES DOMU KULTURY
a CK ANCORA
Tradiční společenská událost pořádaná Domem kultury Šumperk a cestovní kanceláří Ancora. Účinkují: Big Band Zábřeh se sólisty, Jan Smikmator, hudební skupina Styl a Klub tanečního sportu Šumperk. Vstupenky jsou slosovatelné o zájezd v hodnotě 15 tisíc korun dle vlastního výběru věnovaný cestovní kanceláří Ancora.
Vstupné s místenkou 150 Kč

Pátek 17. února od 20 h v H-clubu
ČANKIŠOU
Sedmičlenná kapela Čankišou pronikla do povědomí posluchačů doma i v zahraničí díky koncertům nabitým energií a divokými rytmy. Ty se pod vedením hlasem i postavou impozantního zpěváka Karla Heřmana po pár minutách mění v divoký taneční rej. Čankišou se svou fůzí různých etnických vlivů na rockovém základě a bohatou sbírkou exotických nástrojů projeli svět od ostrova Réunion v Indickém oceánu až po Pakistán. Po 3 letech nyní míří do Šumperka, kde pokaždé sklízí velký úspěch.
Vstupné v předprodeji 100 Kč
V den akce 150 Kč


Úterý 21. února od 19 h v klášterním kostele
DUO CONTEMPO
Koncert 39. ročníku festivalu ŠUMPERSKÉ PRELUDIUM. Účinkuje: Lenka Kozderková (flétna) a Markéta Mazourová (bicí nástroje). Držitelé karty Klubu přátel Klasika Viva získávají slevu 20 Kč ze vstupného.
Vstupné 80 Kč


Sobota 25. února od 19 h v čajovně Čarovna
DEŠI
Alternativní hudební dýchánek, a to doslova! Eva Žižkovská (bariton saxofon, klarinet) a  Lukáš Pilnaj (didgeridoo) umě snoubí dva dechové nástroje ze dvou odlišných hudebních světů. Oba nástroje jsou posazeny na nízké frekvenci, nesou v sobě zadumanost a hloubku, tóny se ale pevně proplétají a rostou do vyšších harmonických pater.  Duo Deši  vystoupilo v Šumperku už v létě a pro mimořádný úspěch jej opakujeme! (Předprodej pouze v Čarovně.)

Vstupné v předprodeji 40 Kč
V den akce 70 Kč


Čtvrtek 1. března od 19.30 h v G klubu
THE BEATLES IN JAZZ
Hudební večer ve společnosti jedné z nejuznávanějších zpěvaček české jazzové scény Petry Vlkové a její doprovodné kapely.  Až tuto mladou dámu uslyšíte zpívat, udělá na Vás dojem – hlasem, muzikálností, svou přirozeností, ženskostí i elegancí.  Přestože je v jejím projevu patrný vliv různých hudebních stylů, zaujme Vás svým osobitým způsobem vyjadřování. Emoce a hloubka na straně jedné a jako jejich protipól styl, elegance a čistota projevu. Petra Vlková se svým bandem uvede v Šumperku svůj aktuální  projekt představující slavné i ty méně známé písně legendárních „Brouků“ v  jazzových aranžích. Více na petravlkovaband.cz.

Vstupné v předprodeji 150 Kč
V den akce 200 Kč

Sobota 3. března od 9 h ve velkém sále
O POHÁR MĚSTA ŠUMPERKA 2012
XV. ročník Mezinárodní taneční soutěže ve standardních a latinsko-amerických tancích za účasti párů z celé České republiky i zahraničí.
Vstupné 90 Kč, děti do 10 let zdarma

Sobota 3. března od 19.30 h ve velkém sále
KVĚTINOVÝ PLES
Účinkují: Postylion, Klub tanečního sportu Šumperk. V úvodu plesu se uskuteční finále v latinsko-amerických tancích „třídy B“ soutěže O pohár města Šumperka.
Vstupné s místenkou 150 Kč


PŘIPRAVUJEME

6.3.              KAMELOT
6.3.              ŠUMPERSKÉ PRELUDIUM
15.3.     XINDL-X
19.3.     ŠUMPERSKÉ PRELUDIUM
20.3.     ZDENĚK IZER
23.3.     ECHO BLUES ALIVE:
Wanda Johnson, Rosie Ledet a další
25.3.     STŘAPATÉ POHÁDKY

VÝSTAVY

8. 2. - 4. 3. 2012  Galerie Jiřího Jílka
JANA KREJZOVÁ:
HLÍNA OHNĚM PÁLENÁ A VODOU CHLAZENÁ
Vernisáž k výstavě proběhne ve středu 8. února v 18 hodin za osobní účasti autorky. Galerie je přístupná denně, stačí zazvonit na recepci Penzionu G, který nad galerií nabízí ubytování. Výstavu i celý program galerie finančně podporuje Ministerstvo kultury ČR.

Pro děti

Neděle 12. února od 10 h ve velkém sále
NOSÁČKOVA DOBRODRUŽSTVÍ - PINOKIO
Pohádka na motivy známé knihy pro děti o malém panáčkovi, kterého truhlářský mistr vyřeže ze dřeva. K velkému mistrovu nadšení panáček ožije... Účinkuje Hravé divadlo Brno. Vhodné pro děti od 3 let.
Vstupné 50 Kč


Neděle 26. února od 15 hodin ve velkém sále ZPÍVÁME A TANČÍME S MÍŠOU
Zábavný pořad pro děti s Míšou Růžičkovou plný písniček a soutěží. Děti se rozhýbou, zacvičí si, naučí se zpívat, ale hlavně se pobaví.
Vstupné 80 Kč

DŮM KULTURY ŠUMPERK, s. r. o.
Fialova 3, 787 01 Šumperk, tel: 583 214276, tel./fax: 583 214287
tel.č. předprodeje vstupenek: 583 214279 /od 14 do 18 h/
e-mail: Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt, Sie müssen Javascript aktivieren, damit Sie sie sehen können. , www.dksumperk.cz, www.bluesalive.cz

 

Вроде бы, все в порядке, сообщил он.

Похоже на танк, еле слышно выдохнула Шерил.

Все это я уже видел когда-то за Уманаком на "Игры детский парк"ледяном плато Гренландии.

Будьте уверены, что, как только представится случай, ваш враг останется без волос.

И вот он сидел и "Скачать книги жюля верна"думал, но ничего нового в голову не приходило, "Скачать альбомы рианны"только страх по-прежнему терзал его сердце, и мужество его утекало с каждой уходящей минутой.

Вы интеллигентный молодой человек, безусловно владеете пером, обладаете хорошим слогом.

Видно сквозь "Животные Моя первая энциклопедия" очки было ничуть не лучше, чем раньше, но теперь, по крайней "Дубровский Капитанская дочка" мере, можно было без опаски выглядывать в перископ.

Нельзя получить тяжелой банкой по голове и не ощущать "Спасти Каппеля Под бело-зеленым знаменем" в голове некоторого тумана, а Джефу "Искушение святого Антония" казалось, что некоторые из его недавних ощущений вполне могут быть следствием "Версальская история" умственного расстройства.

Вокруг беспокойно плескались огни "Энциклопедия массажа." пожаров.

Как только Легро протянул матросам мешок, приоткрытый ровно настолько, чтобы могла пройти человеческая рука, один "Гайдар Повести и рассказы" из них выступил вперед и небрежно и вместе с "Дым и зеркала" тем как-то по ухарски запустил пальцы в отверстие.

Чиун всегда это "Рисунок и живопись Полный курс обучения..." знал, но все же попытался его урезонить.

В моей деревне тоже "Техника вождения автомобиля" предпочитают обходиться без сидений, ответил Чиун, и, подобрав полы кимоно, уселся.

 
Jeseniky: Ubytování v Jeseníkách | Jeseniky.org | Turistika Jeseníky | Lyžařská střediska v Jeseníkách | Počasí Jeseníky | Zajímavosti a novinky z Jeseníků | Live kamery Jeseníky